Снежанките в модните списания

През зимния сезон белият цвят винаги бележи силен разцвет, защото го свързваме с чистотата на снежната покривка. За да ви създадем празнично настроение, днес решихме да ви покажем кадри от няколко фотосесии на международни издания, създаващи асоциации за прелестни модерни снежанки.

Стилистите на много от списанията избраха нежни бели дрехи и аксесоари, за да придадат неповторимо настроение в декемврийските броеве. Вижте някои вдъхновяващи кадри и не пропускайте да подчертаете чувствената си осанка с визия в снежна тоналност.

Във Vogue Germany откриваме прелестната Фрида Густавсон като една божествена снежанка. Тя позира в стилни ауфити, подбрани от Claudia Englmann, пред обектива на Hasse Nielsen.

Vogue Mexico заложи на огненото излъчване на Скарлет Йохансон. Харесва ни, че дързкият грим контрастира с нежната визия. Така се създава усещане за драматизъм – дяволски сексапил с ангелски одежди… Актрисата застана пред обектива на Sofia Sanchez и Mauro Mongiello. Нейният страхотен стайлинг се дължи на Sarah Gore Reeves.

Белият цвят тържествува в последния брой на годината на UK Harper’s Bazaar. Модел във фотосесията е Josefien Rodermans, която застана пред обектива на Victor Demarchelier. Стилист е Leith Clark, прическа – Brian Buenaventura, а за грима се е погрижил Benjamin Puckey.

Актрисата Обри Плаза е лицето на зимното издание на Glow Canada. Фотограф на романтичните кадри е Chris Nicholls, а стайлингът, който отново е в бялата гама, е дело на Juliana Schiavinatto.

Автор: Делица Цонева