Снимка на Меган Маркъл пред Бъкингамския дворец преди повече от 20 години, показва, че мечтите могат да станат реалност

Разбираемо, след тази прецедентна сватба, в публичното пространство се появи и снимка, която доказва, че Меган е била и все още е обсебена от кралското семейство и от мечтата си да се превърне в чудна принцеса от приказките.
„Новата” снимка ни показва херцогинята на Съсекс на 15 години, седяща с близка приятелка пред Бъкингамския дворец. Дали тогава невзрачната тинейджърка изобщо е подозирала, че след малко повече от 20 години ще прекрачи тези порти като годеница на принц и ще стане пълноправен член на кралското семейство, обитаващо замъка.

image_1511916800_33865224
Ако това не е доказателство, че приказките се сбъдват, тогава ние не знаем какво друго би могло а бъде.

yes
Приятелка от детството на дукеса Маркъл, Ninaki Priddy, каза, че е забелязала какво се задава и е предупредила принца да бъде предпазлив и, че случилото се изобщо не я изненадва: „Не съм шокирана. Изглежда е планирала това през целия си живот. Тя получи точно това, което искаше и Хари се хвана на играта й. Тя винаги е била очарована от кралското семейство. Искаше да бъде принцеса Даяна №2. Ще играе ролята си ловко и умело, но моят съвет към принца е да се движи предпазливо.” Това определено не е първият слух, който се пусна в пространството по адрес на новата „принцеса в двора”, но колко, наистина, тези спекулации са верни и опасни. Или просто по-горе са думи на завистлива приятелка, чиято мечта не се е различавала от тази на Меган, но се е разминала с нейната лична реалност? Оставаме на вас да прецените.

Untitled collage (3)
След като среща принц Хари на среща на сляпо през 2016 година, мургавата актриса бързо печели сърцето на Prince Charming и много скоро двамата започват да планират сватба в St. George’s Chapel в замъка Уиндзор през май 2018 г.
„Те са блажено щастливи заедно и са такива от самото начало”, твърдят приближени до новото кралско семейство. „Няма други двама души, който да са направени толкова един за друг, както тези двамата. Те споделят еднаква страст към филантропията и това да помагат на останалите. Може би това е една от най-силните искри, която запали бурния огън между тях.”

Редактор: Марина Делева