София става сватбена столица на Балканите

Най-голямото сватбено събитие в България с над 50 фирми участници, за пета година ще изпълни луксозната бална зала на Хотел Шератон в центъра на София. През романтичния уикенд на 19-20.01.2013 г. бъдещите младоженци и техните близки ще могат да направят своя избор за всичко свързано със организирането на сватбения ден.

Освен личната среща с най-добрите представители в сферата на сватбената индустрия като бижутери, фотографи, видеооператори, представители на сватбени облекла, музикални и танцови формации, покани, декорации, сватбени агенции, сладкари, хотели и ресторанти, бъдещите младоженци ще имат възможността да ползват и големите отстъпки, които фирмите ще предложат на изложението.

След изтощителната организация на сватбата следва най-сладкият момент – медения месец. Предложения за близки и по-далечни екзотични дестинации ще предложат представители от туристическия бранш. А при малко повече късмет няколко двойки от посетителите, могат да спечелят предметни награди и пътешествия на томболата, която ще се разиграе в края на изложението.

Пет от най-красивите носителки на короните Мисис България – Елена Караколева, Паолина Петракиева, Галина Недялкова, Катя Роуз и Йордана Димитрова ще се потопят в блясъка на колекция булчински рокли 2013 на фирма Bridal Fashion. Вдъхновени от последния филм за Джеймс Бонд – “SKYFALL”, петте красавици ще влязат в образите на героините на всички филми за прочутия агент до момента. Заедно с тях модели, начело с актьора Йоан Карамфилов ще представят смокинги на френската фирма Cacharel.

Всяка година Bridal Fashion представя тоалети на сватбеното изложение, като миналата година бяха показани шедьоврите на английските дизайнери Vivienne Westwood и Mark Lesley, а тази година ще се акцентира върху американските дизайнери в Bridal Fashion – Maggie Sottero и Jovani. Bridal fashion е представител за България на испанския гигант Pronovias и изключителен представител на My Lady, Enzoani, Atelier Aimee, Maggie Sottero и Jovani. Мини спектакълът ще се състои в 16:00 ч в красивата шатра на Bridal fashion от ковано желязо в златно и черно (цветовете на Джеймс Бонд).

Фирмите, кото участват тази година са от България, Гърция и Франция