Как да създадем мини спа център у дома

Предвид многото ежедневни ангажименти, които често не ви позволяват да свършите всичко и студената зима, която ви насърчава да се барикадирате вкъщи на топло, е полезно да знаете как да направите вечерта у дома си истинска релаксираща сесия в СПА центъра. Но как е възможно да създадете оазис на релаксация, където да възстановите тялото и ума, като се грижите за тялото си, след работен ден или стрес? Продължавайте да четете, за да разберете как да се насладите на ползите от любимите си процедури, без да излизате от апартамента.

Коса

Ако и вие се борите със суха коса и нацепени краища, сега е моментът да действате. Възползвайте се от дните, в които времето е по-бавно, можете да увеличите количеството овлажняващи терапии, които да правите под душа или ваната, за да укрепите незабавно косата и да я подхраните в дълбочина.

Купи маска за коса Kerastase

Лице

Искате масаж и по-светла кожа като след спа процедура? Няма проблем, с малко гимнастика за лице и правилния продукт можете да изтриете от лицето признаци на стрес и умора, правейки тена равномерен.

Купи маска за лице Nuxe

Тяло

Топлата вана е момент на чиста релаксация, както и облекчение за гърба, ставите и мускулите. Освен това подхранва кожата и има балансиращ ефект. За да предизвикате приятно и продължително усещане за релаксация, трикът е да премахнете всеки смущаващ елемент, присъстващ в банята (като пране на стойката за дрехи), за да създадете спокойна и релаксираща атмосфера в банята.

Купи соли за вана