Специално за стилните майки и техните малки съкровища

Страхотният онлайн магазин www.shopping-terapia.com дава възможност на красивите, стилни и сияещи майки да облекат своите малки и най-ценни съкровища като себе си. Това можете да постигнете благодарение на невероятната колекция дрехи „Мама и бебе”, които се предлагат в комплект в съответните размери.

Манията по детската мода нашумя особено много през изминалата година, когато холивудски деца –  дъщерите на Том Круз и Кейти Холмс, Дейвид и Виктория Бекъм, а също и синът на Гуен Стефани – се изкачиха на по-предни позиции в класациите от отдавна познати на всички ни модни гурута.  Освен това нека не забравяме, че дъщерята на Ким Кардашиян и Кание Уест – малката госпожица Норт Уест, разполагаше със собствено място на първия ред за почти всички ревюта по време на Седмицата на модата в Париж. Там малката звезда показваше забележителни  дизайнерски произведения на изкуството от дантела, неопрен и коприна.

Дизайнерските дрехи на звездните малчугани, в съчетание със страхотния стил на известните им мами, постави детската мода в светлината на папарашките фотоапарати. Много известни моделиери побързаха да добавят лимитирани колекции за бебета към своите модни линии, които се радват на особен интерес и внимание.

Днес онлайн магазинът www.shopping-terapia.com ви предлага своите стилни предложения за комплекти „Мама и бебе”, с които вие и малкото ви съкровище ще изглеждате като извадени от страниците на някое модно списание. Сладките надписи, картинки и графики са подходящи както за малки, така и за големи, а класическият им дизайн ги прави лесни за съчетаване с различни поли, панталони, рокли, връхни дрехи.

За още стилни и сладурски модели, кликнете ТУК!

Автор: Преслава Цачева