Спечелете перфектния подарък за Свети Валентин от Bra Clinic и eMODNO

Кой е перфектният начин да изненадате половинката си на Свети Валентин? Как може вие самите да се поглезите? Стилното и висококачествено бельо е чудесен избор и в двата случая, а освен това е задължителна придобивка в дамския гардероб!

Много е важно да изберете модел, който не просто ще изважда наяве най-добрите страни на фигурата ви, но и ще бъде стилен и секси в очите на любимия мъж. 14 февруари е само повод и извинение да се поглезим. Не забравяйте, че правилният избор на бельо е изключително важен за здравето. Една по-сериозна грешка при подбора на сутиен може да доведе до гръбначни проблеми или неприятен дискомфорт.

Именно затова сме щастливи да имаме възможността да ви зарадваме по повод най-романтичния ден от годината с подарък две в едно! eMODNO и Bra Clinic се обединяват, за да подарят на една от вас ваучер на стойност 100 лева за един от магазините на марката, където ще получите професионална помощ и експертен съвет за това кой е правилният модел бельо за вас чрез услугата Bra Fitting. Bra Clinic е елегантен дамски салон, който предлага 120 размера сутиени в чашки от А до К и има салони в Парадайс Център и Сердика Център. Ще имате възможност да изберете любимия си модел сутиен, който да добавите към гардероба си и да зарадвате себе си и своята половинка. И тъй като месеца на любовта разпръсква добро настроение и усмивки навсякъде, а ние искаме да зарадваме максимално много дами (а и господа!), още 20 от вас ще спечелят ваучери на стойност 20 лева за Bra Clinic!

Готови ли сте за празника?

*Съвместната игра на Bra Clinic и eMODNO се провежда на нашата Facebook страница! Не пропускайте вие самите да се запишете с отговор на въпроса под снимката точно ТУК!