Спечелете изкусителния аромат Olympéa от Paco Rabanne!

Каква е съвременната жена? Страхотна, божествена, интелигентна или кралица? А може би всичко това наведнъж! Една съвременна Клеопатра – кралица на кралиците, жената, изобразяваща всички победи, абсолютната икона. Надарена с всемогъща сила, тя избира своя герой по стъпалата на Олимп. Полу-Богиня, но жена повече от всичко! Божествена жена!

olympea-paco-rabanne

А на какво ухае тази жена? На чувствена сила и нежност. Една изключителна симбиоза между емоции, умения и усещания, която Paco Rabanne успява да улови в луксозния флакон на нов аромат. Аромат, който по всичко личи, че ще се превърне в най-горещата и търсена тенденция! Характера на уханието Olympéa е женствен израз на триумфа, отразен в бледо розово, чисто бяло и розово-златни тонове.

Едно ароматно приключение на кръстопътя между чувствеността на акорда от солена ванилия и свежестта на цветните нотки. Един ориенталски аромат, където зелена мандарина пробужда сетивата, стимулиранa от флорални и водни нотки на водна лилия – джинджифил и хидрипонен жасмин, виреещ във вода.Изкусителен, дързък и с абсолютен характер. Чувственият и сияен акорд от солена ванилия допринася за пристрастяващия магнетизъм, подсилен от комбинацията на сандалово дърво и амбра. Магнетичният аромат представлява уникален баланс на акорди с оригиналния подпис на Paco Rabanne.

goddess

За да отпразнува триумфа на женствеността и силата на красотата, ние от eMODNO и Сарантис България ЕООД – официален вносител на марка Paco Rabanne в България, решихме да зарадваме една от вас с този изключителен аромат!

Играта ще се проведе на Facebook страницата на eMODNO в периода 31 март 2016г. (12.00h) – 11 април 2016г. (12.00h), а победителят ще се избере чрез модул, който на случаен принцип генерира номер, отговарящ на съответния участник.

За желаете да се запишете за участие, кликнете ТУК и изпълнете посочените указания.

Пожелаваме ви успех!

йцгжмхйн