Списанията полудяха по карето на Louis Vuitton

Още когато видяхме пролетната колекция на Louis Vuitton, бяхме сигурни, че за нея ще се изпишат много редове. Не само знаменитостите полудяха по-свежата колекция, създадена от Марк Джейкъбс, но и стилистите са влюбени в нея.

Това ясно си личи по модните корици, където виждаме различни красиви модели от новата линия на известната марка. Карето е класика в жанра – любима, вечна и ефектна тенденция, която буди сетивата със своя разкошен графичен контраст.

Актуалната щампа придава стил на всяка визия от модните корици, привличайки вниманието на мига. Нека видим кои дами се появиха като лица на списанията по цял свят с карирани тоалети на Vuitton!

Две издания на Harper’s Bazaar грабват погледа с графичния принт. Моделът Джинта Лапина изглежда впечатляващо във февруарския брой на испанското списание. Цялата стилистика на корицата е супер контрастна. Актрисата Дрю Баримор позира също с рокля в черно и бяло на корицата на американското издание за месец март.

Черно-бяла „симфония” звучи от още няколко издания. Бетте Франке носи модел от пролетната колекция на Louis Vuitton за мартенския брой на холандския Vogue. Със същия аутфит виждаме Дафне Гроенвелд за списание Dansk, снимана от Hasse Niesen. С моден сет от две части Надя Бендер позира пред Себастиян Ким за корицата на Numéro – брой януари / февруари 2013.

Няколко модни списания заложиха и на по-свежи карирани визии. Линдзи Уиксън внася младежки полъх на корицата на японския Vogue с рокля в зелено-бяло каре. Тейлър Суифт грее като слънце с ефектен модел в жълто за мартенския брой на американския Elle. Разкошно настроение струи от филипинското издание на списание Preview за месец февруари. На корицата Andi Eigenmann позира с кариран костюм в жълта тоналност.

Вижте селекция от продукти в актуалната графична тенденция на бринтанския онлайн магазин boohoo.com и очаквайте скоро специална шопинг статия по-темата!

Автор: Делица Цонева