Сссссекси змийският принт сред водещите модни тенденции!

Поредната модна тенденция, която се очертава като особено актуална в края на този и началото на идния сезон, е секси змийския принт. Той с лека ръка замества леопардовата шарка, която се радваше на особена известност през тази зима, за да придаде една идея по-висок стил и изтънчена класа на тоалета ни.

Змийският принт, използван разумно, може да бъде особено секси и елегантен, а напоследък все по-често се появява на челните позиции в любимите ни модни списания и по бляскавите подиуми. Той е изискан, стилен, предизвикателен и всяка една истинска дама трябва да го изпробва в гардероба си. Напълно достатъчно е да заложите на пола, панталон, риза или рокля в актуалната шарка и визията ви ще придобие коренно различно излъчване. Ако все пак сте резервирани към подобна смела стъпка, ние ви съветваме да започнете с малка крачка – един аксесоар (обувки, чанта, колан) или детайл от тоалета е напълно достатъчен, за да придадете модно звучене на визията ви.

Нашумялата тенденция е особено подходяща за бизнес стила, защото може да изглежда много професионално и респектиращо. Разбира се, за да постигнете това в никакъв случай не бива да прекалявате! Кажете НЕ на всичко бещукащо, прекалено ярко или поставено върху некачествена материя, която бързо ще избелее и ще придобие неправилна форма. Змийският принт трябва да бъде елегантен и деликатен акцент, който едновременно привлича вниманието, но не дразни окото.

В тази връзка, при създаването на своя тоалет е хубаво да запомните, че модерната шарка кореспондира най-добре с бял цвят. Друго неписано модно правило, което трябва да се стремите да спазвате, е това, че змийската кожа изключително рядко се съчетава добре с други животински принтове. За да избегнете недоразуменията, стойте далеч от подобни комбинации и заложете на по-семпла визия, която в случая е за предпочитане.

За да ви помогнем при избора, днес подбрахме за вас няколко страхотни предложения от любимите си оналайн магазини www.boohoo.com и www.newlook.com!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева