Стайлинг идеи за майки и дъщери

Да имаш дъщеря несъмнено е невероятен подарък от Вселената. С нея можеш да се смееш, да мечтаеш и да я обичаш от цялото си сърце. Повечето жени силно искат да имат момиченца, които да обличат в красиви роклички, да им правят прически и да се радват на тяхната красота.

Има дни, в които обаче се двоумите относно вашата визия, а какво остава за вашата дъщеря. Днес ви предлагаме стилни вдъхновения за теб и нея, за да не допускате подобни ситуации да развалят настроението ви.

Шапка тип федора 

Шапките тип федора изглеждат изключително стилни, комбинирани с блейзър, панталон и мокасини. Ако пък искате малко по-кежуъл визия, просто заменете панталонът с дънки, а мокасините с гуменки.

Неутрални цветове

Неутралните цветове са вечната класика, при тях няма с какво да сбъркате. Ако си падате по неутралните цветове, то комбинацията на сиво и черно или сиво и бяло е вашата.

Елеци и палта с косъм

Елеците и палтата с косъм са акцентът на визията, отдолу може да облечете дънки, бял тишърт и маратонки, а ако в този ден ви се носи рокля я съчетайте с ботуши.

 

 

Кожено яке 

С каквото и да съчетаете кожено яке, то винаги изглежда добре. Изберете панталон и суичър, а ако искате по-женствена визия облечете тюлена пола.

Червен акцент

Червеното е много силен и смел цвят, който не всяка жена може да носи. Добавяйки аксесоар като шапка или чанта може да разчупите иначе скучната визия. А защо не и чевено палто?