Стила на звездите: Оливия Палермо на Elie Saab Haute Couture

Обожаваме стила на нежната Оливия Палермо! Освен, разбира се, че е прекрасна, тя вече години наред доминира модната индустрия и успява да се открои на всяко събитие, на което се появи. Напълно безпогрешна в стила си на обличане, Оливия не спира да ни изумява с прекрасни съчетания от цветове, принтове и материи. Според самата Ана Уинтур няма дреха, която Оливия да не може да съчетае по най-добрия възможен начин.

Дизайнерите я обожават и вече години наред човек може да види лицето й на първите редове на най-бляскавите ревюта по време на седмиците на модата в Ню Йорк, Милано, Лондон, Париж и Берлин. Живота на Оливия изглежда като истинска приказка! Ря има прекрасен съпруг, някой от най-известните дизайнери в индустрията – Донатела Версаче, Карл Лагерфелд, Майкъл Корс, Ели Сааб – са сред най-близките й приятели, а редица брандове се редят на опашка, за да й предоставят възможността да създаде колекция съвместно с тях. Така през 2015 година се появиха две капсулни колекции, дело на Оливия, а пред 2016 предстоят още две (поне за сега). Гардеробът й изглежда необятен, защото рядко човек може да я види да повтори тоалет. И преди сме ви представяли стила на Палермо, но просто нямаше как да пропуснем тази невероятна визия, с който модната икона се появи на ревюто на Elie Saab по време на Седмицата на висшата мода в Париж.

Панталон с висока талия в тъмно синьо и странични жълти кантове за акцент, който съчетава с черен пуловер, пухен елек в маслено зелено и чанта в същия нюанс. Този вид е чудесен пример за невероятния стил на Оливия, която по-добре от всеки умее да комбинира различни материи и обеми и да превръща обикновени дрехи в тоалет, достоен за котюр ревютата. Самата Палермо не веднъж е споделяла, че формулата на перфектното облекло за нея е смесването на масови и дизайнерски брандове, както и поставянето на акцент върху детайлите и аксесоарите. А вие съгласни ли сте?

Ето и нашите идеи за това как може да създадете визия, подобна на тази на прекрасната Оливия Палермо.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите:

Автор: Преслава Цачева