Стилни през декември

Декември е един от любимите ни месеци, защото със себе си носи както много празници, така и много усмивки и поводи за забавление. Точно по тази причина се стремим винаги да изглеждаме стилни от глава до пети и смело да затвърждаваме личен и открояващ се стил.

 

style

 

Нашата мисия е да направим пазаруването за вас по лесно и за рубриката “Look Book” подбрахме една визия, с която ще изглеждате впечетляващо и ще се чувствате елегантна и специална. Декември месец носи със себе си дискомфорта от студа, но също и красотата от зимното време, а и нека споменем, че колкото повече дрехи носим върху себе си, толкова повече можем да развинтим нашето въображение и да сътворим една уникална визия.

Ако визията, която предлагаме ви допада, можете да разгледате дълго палто във винено червен цвят като кликнете на снимката.

lrd-1071840_extra

Следващото предложение е за очарователна, черна рокля с флорален мотив и акцент на ръкавите.

 

hne-029656_3_extra

Страхотните ботуши Diane Marie в черно, отново с флорален мотив, за да пасват на роклята и да направят цялостната визия по-разчупена.

dmr-c97_dianemarie_extraЗа да е завършена визията са нужни специални и елегантни аксесоари, за това ви предлагаме да запожите на чаовник Lacoste и черна чанта Versace Jeans.

 

tww-2000877_extrabrdi_85444_extra