Стилен и усмихнат ноември с любимите ни модни списания

Поглеждаме ноемврийските корици на любимите ни модни списания и от тях ни лъхва познатото усещане за стил и красота. Изпълнените с есенна мода страници ни зареждат с положителна енергия и ни карат да очакваме с нетърпение почивните дни, когато ще имаме предостатъчно време да разгледаме подробно всеки един брой!

Една много нежна и стилна корица представя ноемврийският брой на списание EVA. На нея виждаме красивата Ирена Милянкова. Моделът разказва за настъпилите промени в живота си в едно откровено интервю, което отговаря на всички онези въпроси, по които тя дълго време мълчеше. Освен това EVA ви предлага да се срещнете с талантливата Сара Брайтман, чиито феноменален глас предстои да чуем в София.

Отново решена изцяло в бяло – корицата на AMICA за пореден път ни обещава страници изпълнени с  висшата мода и стил. От челото на броя нежно ни се усмихва красивата Катя Лекарски – един от най-успешните български модели. Лекарски представя страната ни основно в Токио, Италия и Африка, а в броя ще научите нейната вълнуваща история и милионите перипетии, през които е преминала. Освен това страниците на AMICA обещават да ви срещнат с най-горещите модни тенденции и must-haves за този сезон.

Корицата на списание ELLE огрява с един от най-известните модели от колаборацията между американския дизайнер Alexander Wang и шведският бранд H&M, като по този начин ни кара нетърпеливо да протегнем ръце към броя и да погълнем жадно цялото му съдържание! За лице на корицата си, списание ELLE избира красивият топ модел Кристина Милева, която развълнувано разказва за случващото се в живота си и развенчава много слухове.

От заглавната страница на Cosmopolitan чаровно ни се усмихва звездата от „Теория на големи взрив” – Кейли Куоко, която разказва за новия си живот, скорошния си брак с обещаваща тенис звезда и за шантавия си стил! Харесваме я, защото е толкова чаровна и позитивна, че няма как да ни накара да се усмихнем!

Мили дами, побързайте да се сдобиете с ноемврийския брой на списание Glamour, който е изпълнен с модни съвети, есенни тенденции и шопинг трикове! Корицата разкрасява стилната Рийз Уидърспуун, която дава откровено интервю за новите посоки в кариерата си и мъжете в своя живот.