Стилен полъх от Zara

Пролетта дойде и е време да освежим гардероба си с ефектни цветове и кройки, по-леки материи и романтично настроение. Нежност и ефирен разкош излъчват всички предложения на Zara, представени в каталога на марката за месец април.

Елегантният почерк е закодиран в колекцията на испанския бранд, за да бъде градската визия на модерната жена изтънчена. Стилът е гарантиран, но също така облеклата носят усещане за удобство и небрежен шик по всяко време на деня.

От Zara помагат на всяка дама лесно да се превъплъти от делова жена в стрийт кралица. Виждаме страхотни костюми в небесно синьо, кобалт или снежно бяло. Сакото може да използвате както в офиса, така и в комбинация с деним или ефирна рокля, обагрена от прекрасни цветя или тропически растения.

Светлите нюанси също преобладават в Lookbook-ът, за да внесат чистота и свежест на визията. Те чудесно балансират по-интензивните багри или шарените щампи. Материите са леки и ефирни като сатен, който обгръща тялото, носейки прохлада по един елегантен начин.

Тенденции като монохромната тoналност, color-block стил, флорални мотиви, пастелни нюанси са обединени в колекцията на Zara, за да бъдете като модна икона през пролетта.

Автор: Делица Цонева