Стилист на Fashion Days съветва участниците в “Гласът на България”

Модният клуб Fashion Days представи своя стилист и моден съветник – Жени Ковачева, на изпълнителите в “Гласът на България”. Специалното участие на Fashion Days и Жени в музикалното шоу цели да покаже колко е важен стилът и как визията може да помогне да представим гласовите дадености още по-впечатляващо.

Още с първия концерт на живо в “Гласът на България” Жени предизвика любопиството на зрителите. В специално изграденото Fashion Days Studio тя обърна внимание на една модна тенденция, отразена във външния вид на Мадлен Ковачева от отбора на Виктория Терзийска. Акцентът във визията на Мадлен бяха камъните и кристалите, които са много актуални през този сезон, особено в комбинация с минималистични форми.

“Радвам се, че благодарение на модното студио зрителите ще могат да се запознаят с тази изключително интересна част от света на изпълнителите – избора на подходяща сценична визия. Като стилист на Fashion Days се надявам да заразя повече зрители с модни емоции, както и да извадя наяве някои малки хитринки, с които всеки да подобри гардероба си.” – сподели Жени след първия концерт на живо в “Гласът на България”.

Освен че ще коментира и съветва бъдещите звезди, Жени ще отдели специално внимание и на тенденциите в сценичния гардероб и как те са отразени във визията на изпълнителните в шоуто. Коментарите и съветите й за умело съчетание на стилове ще бъдат споделяни и в специалната секция Fashion Days Studio в сайта на предаването.

Като истински моден съветник, Fashion Days ще се грижи не само за участниците в предаването, но и за всички техни почитатели, които искат да изглеждат бляскаво и да приложат звездната визия в своето ежедневие. Специална селекция от дрехи и аксесоари, близки до стила на участниците в “Гласът на България”, ще бъде споделяна след всеки концерт в блога и социалните мрежи на модния клуб. С тях феновете ще могат да взаимстват най-доброто от визията на изпълнителите и да разнообразят и освежат своя стил с нови модни идеи и придобивки.

За феновете на добрия стил, Fashion Days и стилистът на модния клуб Жени обещават още много любопитни коментари и съвети, които можете да следите и във Fashion Days Studio в сайта на предаването, в блога fashiondays.bg/blog и в социалните мрежиFacebook, Twitter, Pinterest и Google +, Instagram, YouTubeи  Vbox7.