Стилна и женствена есен с Reserved

За своята есенна кампания модният бранд Reserved избира нетрадиционното и красиво лице на Джорджия Мей Джагър – малката дъщеря на легендата на Rolling Stones – Мик Джагър и моделът Джери Хол.

Есенният каталог на Reserved може да се похвали с изключително нежна и женствена линия, придружена от красиви и топли материи в интересни кройки. Брандът поставя в светлината на прожекторите няколко класически модела – обемно палто, кожено яке, миди пола – и им вдъхва индивидуалност и стил с помощта на актуални материи и интересни цветове.

Безспорно силно впечатление правят няколкото изключителни модела палта, силно различаващи се едно от друго, всяко от които притежава собствена визия и послание. Докато разглеждахме каталога ни беше невъзможно да решим кое ни харесва най-много, но определено трябва да си признаем, че стилното червено палто с отворена яка и екстравагантното черно палто, създадено от съчетание между изчистена еко кожа и еко кожа с косъм, определено се отличават от останалите.

Дизайнерите на Reserved отново залагат на сигурното и създават мода, която ще бъде достъпна за максимално голям кръг от хора. Това си личи по големия набор от семпли традиционни модели, които се съчетават лесно, но и изглеждат наистина модерно. Такива са обемното пухкаво палто с кремав цвят и черното класическо вталено палто.

Полите, както повелява есенно-зимната мода за тази година, задължително са миди. Трябва да си признаем, че този тренд определно ни харесва, защото вталените поли до коляното са най-женствената интерпретация на дрехата. Именно за това не можем да се сетим за по-подходящ модел от нежната Джорджия Джагър, който да пресъздаде тяхната специфика.

Reserved, подобно на много други брандове, също залага на обемни плетива и традиционната черно-бяла гама със смели, но редки цветни разнообразявания.Автор: Преслава Цачева