Стилна оversize визия в нежни сиви нюанси

Тази седмица продължаваме с нашата рубрика LOVE BLOG, за да ви запознаем с някои от най-известните и талантливи модни блогъри от България и света и заедно да почерпим вдъхновение от красивите им тоалети, а след това дори да ви дадем възможност да купите визията!

Днес решихме да ви представим една прекрасна млада дама, която определено изпъква не само със своята визия, но и със страхотния си стил! Това е Дорота Гол, която води JDfashionfreak и живее във Варшава. Стилът й е лесно разпознаваем за всички, които следят страхотния й блог от повече време – много изчистен и хармоничен. Цветовете винаги са прецизно подбрани и съчетани, като по-често се придържат към тъмната цветова гама и рядко има открояващи се акценти. Напластяването също е запазена марка за Дорота, благодарение на което се създава типичната за нея Oversize визия – широки пуловери, палта, панталони или мини дължини с обемна горна част.

Избрахме да ви покажем един от любимите си тоалети, които Дорота е представила в своя блог през последните дни. Нежните нюанси и отличната хармония между дизайн и материя ни допада наистина много! За визията си блогърката комбинира свободен пуловер с голяма яка, широки панталони, чиито крачоли завършват в ботите, обемно палто със свободна кройка, дълъг шал за финален акцент и много малка чантичка през тялото. Що се отнася до косата на Дорота, тя е постигнала един отличен обем, който в модните среди често наричат Pullover hair. Това означава косата да не бъде извадена над яката на пуловера и въпреки това да изглежда страхотно! Можете да го постигнете като леко топирате в основата на пътя, а след това спуснете няколко кичура около лицето си.

Тоалета на Дорота е отличен избор за разходка с приятели, тур по магазините или обяд с любимия човек, защото изглежда не само страшно стилно, но и много удобно! Ако визията й ви допада, тук ви даваме възможност да се сдобиете с нея и да я пресъздадете в собственото си ежедневие!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева