Стилни пижами за забавни вечери и спокойни нощи

Добрият сън е в основата на красотата на една жена! Затова трябва да бъде спокоен и уютен. А какъв по-добър начин да постигнем това от стилна и красива пижама? Спалното бельо е често подценявано облекло, което обаче е изключително важно да подберете внимателно. Имате нужда от висококачествени материи и удобен дизайн, но също така не пропускайте да бъде и секси, за да зарадвате половинката си.

Днес черпим вдъхновение от колекцията на Boohoo, която, както и сами виждате, е доста разнообразна. Моделите варират от сатенени нощници с деликатна дантела и тънки презрамки, през нежни комплекти от две чати, та чак до oversize тениски с интересни надписи като “I woke up like this”, “Feed me”, “Coffee first” и т.н. Бъдете внимателни, защото има голяма вероятност удобните и уютни модели да ви демотивират да напуснете леглото сутрин.

И така, една модна икона е такава където и да отиде, каквото и да прави, в каквато и ситуация да се намира. Затова не пропускайте да инвестирате в стилна пижама. Именно подобни малки неща, най-ясно подчертават чувството ни за стил и възглед към модата. Важно е да подберете спалното си бельо със същото внимание, с което избирате и зимното си палто. Уверете се, че размера е правилния за вас. Пижамата ви трябва да бъде свободна и комфортна, бе да има ластици, връзки или ненужни детайли, които ви създават неудобство.

Днес подбрахме за вас своите най-любими модели от колекцията на www.booohoo.com, но вие не пропускайте да разгледате всички останали точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева