Стилно коледно настроение за най-малките

Коледните празници наближават, а с това и желанието да се обсипем от глава до пети в коледно настроение, да се излежаваме пред телевизора, да пием топъл шоколад, да взимаме горещи вани, а студа и снежинките да не могат да нахлуят в топлата стая. И след като вече извадихме коледната украса от кашоните, в които прекарва останалата част от годината, и подновихме домовете си за началото на празничния сезон, е време да погледнем и гардероба си! В това отношение страхотния онлайн магазин www.Shopping-terapia.com има доста да предложи не само за нас, но и за най-милото ви – скъпоценните малки коледни ангелчета!

Детската колекция на сайта включва много сладурски блузони със забавни надписи и интересни картинки, които предвещават коледно настроение. От дрешките ни се усмихват снежни човеци, Дядо Коледа и еленчета, а надписите „I am the best Christmas Present ever!”, “Today is the Day”  и “It’s X-maaaaas” и много други ще ви накарат да се усмихвате.

Семплия и изчистен дизайн на детските модели ги прави лесни за съчетаване с почти всичко. За момиченцата – дори с роклички или сладурски тюлени поли. Поводите, по които може да издокарате малкото си съкровище така, са безкрайни – от детско коледно парти, през разходка в парка, до семейно събиране по празниците, където безспорно ще накарате всички близки и приятели да се усмихват.

Днес подбрахме за вас своите любими коледни модели за малчуганите от подробния каталог на Shopping Terapia, но вие не пропускайте да разгледате всички модели точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!