Стил и сексапил от коледните корици

Последният месец от годината е белязан от празничен блясък, а в унисон с настроението на сезона са и декемврийските корици на българските модни издания, които излъчват много елегантност и шик.

Теодора Духовникова е лицето на коледния брой на Grazia. От списанието я наричат „Нейно величество” и наистина актрисата прилича на кралска особа, облечена с романтична бяла рокля, допълнена от стилна прическа и красив макиаж.

Harper’s Bazaar ни представя Дарина Павлова, обгърната от кожи. Скъпи масивни бижута с цветни кристали носят още по-изискано послание и усещане за величественост.

От списание Elle са подготвили на читателите специална среща с немската актриса Вилма Елес, която стана известна с ролята си в турски сериал. Тя носи бяла риза с черна дантела, пола тип молив и широк колан, които придават нов модерен прочит на аристократичната й визия.

Лицето на списание EVA е известната топманекенка Ралица Балева. Божествената красавица покорява с огнен сексапил през мразовития декември. Топмоделът носи горещо облекло, допълнено от кожено палто за разкош.

Вижте коледният брой на списание Glamour с Нина Добрев на корицата!

Автор: Делица Цонева