Страстна и игрива с бельото на Passionata

През всеки сезон очакваме с огромно нетърпение рекламните кампании на известната марка за бельо Passionata. Определено всеки път сме очаровани от женствените дизайнерски предложения и уникалната емоционална атмосфера на кадрите!

Колекцията за сезон пролет-лято 2013 отново е представена от прекрасната израелска манекенка Бар Рафаели. Топмоделът за пореден път е лице на бранда и се превъплъщава в интересни роли, носейки само сексапилните модели на Passionata.

Красавицата позира като изкусителна домакиня на кадрите, където я виждаме как готви или се грижи градината. Концепцията на кампанията напомня на всички жени, че те могат да бъдат пленителни и секси, дори в ежедневието, за да бъдат желани от своите половинки по всяко време.

Всички предложения от колекцията са чувствени и подчертават красивите извивки на тялото, но също така носят усещане за комфорт. Цветовата палитра през пролетта е наситена с романтични пастелни нюанси, но откриваме и интензивни багри като изумрудено, морско синьо и корал.

Страхотните предложения на Passionata може да откриете в онлайн магазин laredoute.co.uk!

В българският сайт 3suisses.bg също предлагат продукти на бранда! Вижте ТУК!

Насладете се на Бар Рафаели, която разпръсква усмивки и чар по време на снимачния процес!

Автор: Делица Цонева