Стрийт вдъхновение: животински принтове

По нашите географски ширини все още се витаят предубеждения за животинските принтове, които биват причислявани към най-пошлата и кичозна страна на модата. Въпреки че у нас често има убедителни примери за това, вие не трябва да се страхувате да залагате на тази тенденция, защото тя може да внесе страхотно настроение в гардероба ви при правилен подбор на облекло и аксесоари.

За да ви убедим в това, днес решихме да подберем интересни и стилни стрийт визии, които доказват колко приятно, модерно и атрактивно звучене имат разновидностите на анималистичните щампи.

Как да носите леопард, създавайки усещане за елегантност? Пробвайте да внесете дързък момент в строгата бизнес визия, чрез леопардово палто, пола молив, риза и др. Резултатът е страхотен!

Шикозните аксесоари със животински шарки също за начин да “oживите” по-изчистен аутфит.

Интересна комбинация, но за по-смели дами, е съчетанието на различни щампи. Два елемента от облеклото с животински шарки или микс от леопардови и трайбъл мотиви е много дръзко решение, вдъхновено от екзотиката на Африка.

Модни находки с анималистични шарки може да носите както в ежедневието, така и за по-официални поводи. Тази щампа носи доза риск, защото е много активна и забележима, но е предизвикателство да й придадете елегантен оттенък според вашето усещане за стил.

Вижте още: Мода за смели дами: червен леопард! Модни находки на седмицата: леопардови обувки

Селектирахме и няколко модни предложения от онлайн магазините: Shopzone.bg, 3suisses.bg и boohoo.com.