Съвременност с ретро излъчване от VHK FASHION и Веселка Крачунова

На 26 февруари 2014 г. в ресторант “Piazza Italia” Веселка Крачунова – дизайнер на модна къща VHK fashion представи модели от най-новата си колекция „Елегантност за успеха”. Лице на модния бранд и на колекцията е младата и успешна българска актриса Елен Колева.

Символите на женската енергия – красота, нежност, финес и чистота, задават тон на моделите в колекцията „Елегантност за успеха” на дизайнерката Веселка Крачунова.

Колекцията „Елегантност за успеха” обединява трите линии: Casual, Lady и Traveler by VHK Fashion. Моделите бяха представени с много финес и стил от Ирен Онтева, Гери Дончева, Ева Кикерезова и Петя Велкова. Най-много аплодисменти обаче събра русокосата Маги само на 4 години, която дефилира професионално с модели идентични с тези от дамските линии.

Casual by VHK Fashion съчетава атрактивни цветове и принтове, функционални кройки и качествени материи – памук, коприна, жарсе, жоржет. Тази линия е предназначена за младите и динамични жени със свеж и закачлив подход към модата и заобикалящите ги тенденции.

За дамите, които залагат на по-класическия външен вид, но никога не се ограничават в модния си избор, е линията Lady by VHK Fashion. Моделите в нея са с класически кройки и от висококачествени, фини материи: памук, коприна, кашмир, вълна, дантела, копринен жакард. Линията Lady е лимитирана и с по-висок ценови клас. За нея се използва частична ръчна работа, специално изработени аксесоари като копчета и елементи на „Сваровски”, златни и сребърни ювелирни детайли.

Дизайнерката Веселка Крачунова залага в най-близките си планове за развитие на модния бранд и създаването на трета линия – Traveler by VHK Fashion, предназначена за пътуващите жени. Като съвременна жена, непрекъснато ангажирана с пътувания по света, дизайнерката обръща специално внимание на неизбежните въпроси за подбирането на дрехи, свързани със спецификата на различен тип пътувания. Линията Traveler ще заложи на удобство, функционалност, елегантност и немачкаеми материи, съобразени с дестинацията и темата на всяко пътуване.

Модната марка VHK fashion не забравя и вашите дъщери! От съвсем малки до тийнейджърки момичетата могат да имат същите дрехи като тези от дамските линии. Модният бранд залага на функционалност, удобство, качество и достъпност. Моделите са предназначени за жените с характер, които знаят какво искат и какво могат! Динамични, хармонични, амбициозни, женствени и елегантни – жени с класа! Това е образът на съвременната жена през погледа на дизайнерката Веселка Крачунова.

Сред ВИП гостите, които се насладиха на ревюто бяха: г-жа Виолина Маринова, Десислава Тошева, д-р Елиза Георгиева и съпругът й д-р Йордан Георгиев, Ваня Тошева, Ива Екимова, Меги Савова, Румяна Маринова, Йордана Димитрова, Стела Йорданова, Десислава Цонева и други.

Елен Колева се присъедини към гостите на събитието веднага след предпремиерата на спектакъла “Чайки пият чай”, в който участва. Ето какво споделя тя във връзка с новото си амплоа като лице на VHK Fashion: „Смятам, че в моделите, които създава Веселка Крачунова има освен елегантност и стил, също и една препратка към кино-героините на миналия век – тип ала София Лорен, Мерилин Монро и съвременната Моника Белучи.Съвременност с ретро излъчване! Освен това в стила на модния бранд VHK Fashion се преплитат ярките образи на динамичната, уверена в себе си жена и на нежната романтична Лолита. Когато погледна нейните модели, виждам част от себе си в тях!”.

Снимки:

Кадри от фотосесията на Елен Колева за VHK Fashion

Фото: © Иван Коловоз