С дъх на любов и море: списанията през август

Българските модни списания през август ни ‘хвърлят’ на гребена на вълната. Морският бриз, любовта и чувственото настроение са завладяли кориците на изданията.

Летният брой на Harper’s Bazaar за юли/август ни отвежда в Санторини. Лице на списанието е Биляна Бързакова, облечена със сексапилен моден сет в унисон с красивата дестинация.

На корицата на Elle е поп-фолк певицата Емилия. Динамиката на летния сезон е уловена в един ентусиазиран подскок на изпълнителката, която виждаме с изискан черен бански и разрошена от вятъра коса, на фона на морския бряг.

Прелестната Диляна Попова отново напомня на богиня от корицата на Grazia. Магнетичната манекенка, излъчва стил и хармония, позирайки с изискан бял ансамбъл, допълнен от ефектно златно колие.

През август от EVA ни разказват любовни истории… Лица на корицата са Радина Кърджилова и Деян Донков – в бохо стил със замечтан и влюбен поглед, те ни потапят в своята приказка.

Със своето горещо и страстно излъчване, Риана пленява от корицата на Cosmopolitan за месец август. Чувственост и нежност струи от първа страница на Glamour, откъдето ни се усмихва Гуинет Полтроу, облечена в шикозна бяла рокля.

Автор: Делица Цонева