С капка вкус от Коко Шанел

 Якето в стила на Коко Шанел е истинска класика, която много жени имат в гардероба си. Характеристиките на този модел са прав силует, плитка, еднобортна закопчалка, липсата на яка и, разбира се, джобове с лепенки. Известната модна тенденция от Франция още през 1936 г. въведе в ежедневието на жените яке от туид, което е незаменимо при хладно време.

Днес има няколко варианта на този модел. Тяхната кройка, дължина, цвят може да варира, ненадмината елегантност остава непроменена. Съкратеният модел се счита за най-удобния и универсален, но има и такава опция като удължено яке, покриващо бедрата.

 И така, якето на Шанел се е настанило в гардероба ви, какво да облечете с него, за да изглеждате модерно и стилно? Модните дизайнери твърдят, че такъв продукт е истинското въплъщение на женствеността. Той ще подчертае отличния вкус на собственика си.

Ако изберете яке от туид в ярък цвят, то най-изгодно ще изглежда с обикновена рокля. За небрежен вид такова яке може да се комбинира с дънки. Такъв ансамбъл няма да изглежда нелепо, ако изберете правилните обувки и аксесоари.

Удължените модели могат да заменят палто или тренч при хладно време. Те ще изглеждат много органично с елегантен шал или копринен шал около врата. Украсете продукта с брошка – така изображението ще бъде пълно.

Така якето в стил Шанел може да се превърне в любимо нещо в гардероба на всяко момиче, защото е подходящо в абсолютно всяка ситуация, освен ако, разбира се, не говорим за тренировки във фитнес залата. Не забравяйте, че женствеността и елегантността винаги са извън модните тенденции. Изберете модели от всякакъв цвят според вашето желание, създайте елегантни и стилни ансамбли, експериментирайте, за щастие, съвременната мода ви позволява практически да ограничите въображението си.