С любов към детайлите! Стилна и цветна есен със ZARA TRF Collection

Тази година ZARA оцветява есента ни в красиви цветове, облича я с интересни принтове и ни кара да се усмихнем при вида на стилния комфорт и голяма доза елегантност, която TRF колекцията й предлага! Честно казано, останахме малко изненадани от свободата на въображението, което известният испански моден бранд включва в колекцията си за есента и зимата! Безспорно обаче тази изненада е приятна!

Свежи принтове, красиви бродерии, комфортен дизайн и шикозно напластяване са сред отправните точки на ZARA! Стилът от 70-те, парижката елегантност, както и модерния гръндж, продължават да са водещи тенденции, които ни изумяват с разнообразието си. Цветовите нюанси, разбира се, се движат в по-тъмната гама, което е съвсем нормално за по-студените сезони, но се разнообразяват от по-ярки акценти като шапки, шалове, бродерии.

Очевидно роклята с принт ще бъде задължителна, в комбинация със стилна връхна дреха. Тази есен бягаме от традиционните черно, бяло и сиво и търсим техни достойни заместници, които ще ни накарат да се отличим сред тълпата от хора. По-нежни и леки материи като коприна, дантела, сатен и трико се съчетават отлично с обемни и уютни връхни дрехи от деним, вълна и кожа с косъм. Съчетаването на принтове остава сред актуалните трендове, затова не се колебайте да експериментирате. Що се отнася до непреходния деним, тази есен ZARA разнообразява традиционния му вид като добавя интересни нашивки, бродерии и емблеми.

А вие готови ли сте да оцветите есенните дни? Колекцията на ZARA вече е достъпна и в магазините на бранда в България!

Автор: Преслава Цачева