С тяло като ангел: тайните на Адриана Лима

Моделът Адриана Лима е вдъхновение за много от представителките на нежния пол. Наскоро красавицата с божествено тяло разкри своята здравословна диета и комбинирани кардио упражнения, с които поддържа безупречната си фигура.

Няма съмнение, че ангелът на Виктория Сикрет има тяло, за което хиляди дами мечтаят. То обаче върви ръка за ръка със силна мотивация, дисциплина и тренировки. След коледните празници моделът не губи излишно време и почти веднага започва с упражненията за перфектна фигура.

Коледа е единственият ден, в който Адриана си позволява да хапва каквото поиска. “На Коледа не спазвам никакви ограничения и ям колкото поискам“, коментира тя пред Hello Online, цитирано от БГНЕС . През останалото време Лима спазва диетата Палео.

“Основната идея на диетата е да ядем всичко, което идва от природата“, споделя пред Hello диетологът на Адриана. “Ако продуктът е натурален, не е проблем да го изядем. Никакви обработени храни, включително хляб и паста. От Палео са елиминирани още захарта и алкохолът.

Как обаче Адриана тренира тялото си? Това ще научите от видеото долу, където моделът показва серия от  упражнения за извайване на фигурата, които лесно можем да практикуваме вкъщи, като скачането на въже например.

“С две малки момичета не винаги ми остава време да стигна до фитнеса. Тези упражнения са идеални за домашни условия“, каза пред Hello моделът.