С ухание на Just Cavalli

Италианската модна къща Roberto Cavalli представи своя нов парфюм, който ще зарадва ценителите на неустоимите, секси аромати. Уханието се казва Just Cavalli и ще се появи на пазара през месец февруари 2013 година. То е насочено към по-младата аудитория, за която е предназначена линията Just Cavalli.

Композицията опиянява с екзотични нотки на таитянското цвете тиаре, допълнени в сърцевината от нероли. Базата е наситена с дълбок аромат на палисандрово дърво. Дизайнът на бутилката на новия пафюм е декориран с характерните за бранда анималистични принтове.

За лице на кампанията е избрана Джорджия Мей Джагър. Топмоделката, която е дъщеря на фронтмена на Rolling Stones, застана пред обектива на талантливия фотограф Марио Соренти.

Кавали коментира, че е избрал красавицата да представи новия парфюм, тъй като според него тя е идеалното лице, което отговаря на концепцията на Just Cavalli, защото е „игриво предизвикателна”. Известният дизайнер сподели още, че ароматът е продължение на модата, която създава.

„Всяка жена трябва да притежава рокля Cavalli, но и всяка се нуждае от парфюм Cavalli. Вие знаете, че аз много обичам жените. Понякога ме е страх от самия мен, защото не мога да се контролирам, когато усетя дама с парфюм на Кавали”, обясни той.

Новият аромат е разработен от парфюмеристите Nathalie Lorson и Fabrice Pellegrin, в сътрудничество с концерна Coty. Ще се предлага в разфасовки от 30, 50 и 75 милилитра тоалетна вода /Eau de Toilette/ и 150 милилитра лосион за тяло.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Първи аромат от Marni

Огнена еуфория от Calvin Klein

Жените, които вдъхновяват

Брад Пит и легендарният Chanel N°5

Жизнеността на Mademoiselle Ricci