Тайната на Бар Рафаели за красиво тяло

Бар Рафаели е един от най-търсените топмодели. Израелската красавица не е супер слаба, за което са упреквани много от нейните колежки. Тялото й е добре оформено, стегнато и много женствено. Каква е нейната тайна за красота?

Добрите гени на Бар са основната причина, поради която манекенката изглежда добре, но това съвсем не е достатъчно, защото всички знаем, че дори да сме дарени с красива физика, тялото изисква грижи.

Бар е известна с това, че не харесва диетите и строгите хранителни режими, но обича да се храни здравословно. Понякога си позволява сладки изкушения, но преди служебни ангажименти хапва леко – предимно бяло месо или риба със салата.

Рафаели прави много тренировки, а когато се налага преди фотосесия или дефиле се ограничава в консумирането на по-калорични храни. Тя разказва, че преди снимки винаги прави коремни преси и пие гореща вода с лимон, която подобрява метаболизма и действа очистващо на организма.

Вижте последната секси фотосесия на модела с пролетно-лятната колекция бельо Passionata. Израелката е лице на бранда от 2009 година насам и всеки път ни очарова с игривото си излъчване и изящни дамски форми!

Автор: Делица Цонева