Тайната на Ева Мендес за неотразимо излъчване

Животът е сбор от истории и всеки ден представя нови предизвикателства и нови роли, които трябва да играем. Жените познават това усещане по-добре от всички – разнообразните роли са им в кръвта. Avon разбира сложната природа на своите вдъхновителки. Именно затова водещи експерти парфюмеристи от целия свят обединяват усилия, за да създадат перфектните аромати, които не просто подчертават дамския характер, но улавят истинската същност на женствеността. Резултат от това е луксозната колекция от индивидуални аромати Avon Eve, която дава на жените възможност да посрещнат всеки един момент с отворени обятия.

Avon_Eve_Discovery_Collection_Alluring Avon_Eve_Discovery_Collection_Confidence 1195963
След успешното стартиране на кампанията Eve Duet в края на изминалата година, холивудската актриса Ева Мендес отново е лице на колекцията Eve.

“Изумително е да имаме колекция от аромати, които могат да направят всеки един момент по-специален и по-омагьосващ. Трите парфюма от Avon Eve ми дават възможност истински да изразя коя искам да бъда – дали искам да излъчвам елегантност, увереност или съблазън.“ , казва Ева.

Специално във връзка със своето партньорство с Avon, Ева даде ексклузивно интервю. Разберете кои са нейните скрити тайни за впечатляващо излъчване.
Ева, харесва ли ти да сменяш ароматите си в зависимост от настроението си или предпочиташ само един аромат?
С толкова много постоянно променящи се страни на характера ни, които показват кои всъщност сме ние, защо да бъдем дефинирани само от един аромат? Когато става въпрос за ухания, аз предпочитам да избирам според повода и настроението си. Обичам да се адаптирам според момента, който искам да преживея цялостно и пълноценно.

EvaMendes_Eve

Confidence, Elegance или Alluring, кой е любимият ти аромат от серията Eve?
Всички те са невероятни. Много зависи от настроението ти и как искаш да се чувстваш. Ако се събудиш и се чувстваш по-женствена и грациозна, бих препоръчала да изпробваш Elegance. Блясъкът и свежестта на Confidence пък го правят перфектен за онези моменти, в които си готова да завладееш света. Но ако се чувстваш по-чувствителна и искаш да подчертаеш своята тайнствена дамска страна, тогава определено бих предложила ароматът Alluring.

PFFGD_010_MO_1195953SEP2117 copy

Кое е любимото ти място за нанасяне на аромат? Имаш ли тайна?
Обичам да изпръсквам върху китките си и върху линията на косата си. Моята малка тайна е, че винаги впръсквам аромат и в косите си. Така след мен остава красиво ухаеща невидима пътека и се усеща толкова луксозно и специално.

Като успешна актриса, ти си свикнала да създаваш различни истории през цялото време. Как ароматът ти помага да създадеш свои собствени истории зад камерите?
Ароматите имат силата да отразяват как се чувстваме. Обичам да бъда свободна да творя и да се адаптирам според това как искам да изживея всеки един момент. Това е красотата на колекцията аромати Eve. Можеш да избереш как да носиш всеки аромат, независимо дали искаш да отпразнуваш специален повод или просто защото натам те отвежда настроението ти.

PFFGD_005_MO_1195948SEP2117 copy

Колко често носиш аромат през целия ден? Обикновено налага ли се да нанасяш отново?
Обикновено предпочитам да нося един аромат през целия ден, но това много често зависи от графика ми. Ако имам работна среща и парти в един и същи ден, нося по-деликатен, бляскав аромат сутринта и по-чувствен и съблазнителен вечер. Прфюмите от колекцията Avon Eve са толкова дълготрайни, че ароматът остават цял ден.

Как се надяваш жените да се чувстват, когато носят колекцията на Eve?
Искам те да се чувстват силни, уверени в своята женственост, независими и самоуверени. Бих искала да възприемат кои са и да празнуват всеки един момент от своя уникален живот. И винаги, ама винаги да се забавляват!

EvaMendes_Eve (2)
Открий перфектният аромат Eve за теб при своя представител на Avon или на www.avon.bg