Тайните за красиво тяло на Галена

Галена е една от най-известните поп-фолк певици на родната сцена. Освен с интересните дизайнерски тоалети, с които я виждаме в клипове, фотосесии и по участия, изпълнителката впечатлява и с добре оформена, изящна фигура.

Със сигурност част от калориите Галена топи с динамични танци, но тя не пропуска да посети и фитнес залата поне 2 пъти в седмицата. Освен чрез активен спорт Галена поддържа стройна фигура и чрез хранителна диета. Тя избягва консумацията на шоколад, газирани напитки и алкохол. За добър тонус и красива кожа пие поне по два литра вода на ден.

За закуска певицата хапва 3 белтъка, 1 жълтък, 2 л. мюсли и 100гр. обезмаслено мляко. Около 10 часа следва консумация на 1 плод (без банан). Обедното меню на поп-фолк дивата включва: 120 гр. месо (риба, пуешко) на скара, салата овкусена с малко зехтин и 100 гр. картофи (или 25гр. ориз). Два часа след това Галена отново яде плод, а на вечеря залага на 120 гр. месо и свежа салата.

С тази диета звездата свали килограмите след като роди. Само няколко месеца по-късно беше възвърнала формата си, а резултатите продължават да са впечатляващи!

Автор: Делица Цонева

Фото: Костадин Кръстев – Коко