Тайните за красиво тяло на Меган Фокс

Меган Фокс, която нашумя покрай филма „Transformers”, e eдна от най-сексапилните американски актриси. Решихме да разберем как звездата поддържа перфектната си фигура? Какво обича да яде? Какви спортове практикува? Днес ще ви запознаем с всичко това…

Меган споделя, че не спазва стриктни диети, обича да си похапва, но на малки порции. Сред нейните любими кулинарни изкушения са сладките лакомства и чесновият хляб. Когато иска да отслабне бързо просто спира да яде, но това никак не е здравословно и не ви го препоръчваме. Актрисата си прави промивки на стомаха като пие само вода и ябълков оцет. Оцетовата диета действа стимулиращо на метаболизма, подобрява храносмилането, ускорява изгарянето на мазнините и намалява апетита.

Актрисата е член на клуб Eqiestrian в Лос Анджелис, където практикува езда, чрез която гори натрупаните калории. Конният спорт е добър способ за оформяне на фигурата.

Също като Мариса Милър, Меган е фен на водните спортове. През лятото обича да плува и да кара сърф няколко пъти в седмицата. Фокс откровено споделя в интервюта, че на този етап не тренира усилено, тъй като няма проблеми с натрупването на килограми.

Автор: Делица Цонева