Тайните за красиво тяло на Оливия Уайлд

Американската актриса Оливия Уайлд винаги изглежда елегантно по светски събития. Безспорно красивата фигура на звездата, й помага да привлича вниманието. Научихме странен факт за нея – понякога тя участва в състезания за бързо поглъщане на висококалорична храна. Любопитно е, че веднъж дори спечелва първо място, след като за 20 минути изяжда 30 понички с кленов сироп и масло.

Оливия е почитателка на тестените изделия, които както всички знаем са с високо съдържание на калории. Как компенсира тази своя слабост чаровницата? Уайлд прави ежедневни тренировки по карате и йога, кара велоергометър. Също така тя не консумира месни продукти, но пък похапва хляб. Изключва го от менюто си само когато се налага бързо да свали килограми. Оливия е категорична, че алкохолът е много калоричен и препоръчва на всички, които се борят с килограмите, да забравят за него.

За своята фигура актрисата разчита на съветите на Кимбърли Снайдър, които включват няколко строги правила. Най-важното за пациентите е постоянно да отчитат калориите,  да съчетават правилно  храните и да внимават за последователността им при консумацията. Снайдър препоръчва да не се пие вода по време на хранене, а след хранене да не се ядат плодове. За сметка на това Кимбърли разрешава кулинарни изкушения като палачинка или парче черен шоколад. Към правилата за правилно хранене са включени и занимания с йога от 3 до 5 пъти в седмицата по час и половина.

Автор: Делица Цонева