Тайните на Камила Коелю за красива прическа през лятото

Бразилския бюти влогър ни дава ценни съвети за красива прическа през горещите дни

Камила Коелю споделя някои от любимите си съвети за поддържане на красива прическа с Refinery.

Дори и да не следите канала й, вероятно сте чували за Камила Коелю – тя започна само като бюти блогър и влогър, а днес я виждаме на кориците на списанията и на някои от най-известните модни събития – включително тазгодишната Мет гала. Съветите й за грима и стайлинга следи цял свят, но този път ще ви покажем нещо по-различно – нейните трикове за прическата.

“Когато бях малка, майка ми винаги ме учеше да се грижа за косата си и да я хидратирам всяка седмица. Сега третирам косата със същото внимание като кожата си. За да изглежда добре гримът ми, трябва кожата ми да е красива, същото се отнася и за косата”, казва Камила.

Това, което прави тя е да хидратира косъма с маски или серуми два пъти седмично. Една от любимите й марки за целта е Pantene.

До колкото до стилизирането на прическите, признава, че през лятото предпочита наполовина хванатата коса. Най-често избира да я накъдри и да завърже горния пласт на висока опашка. Но в дните, в които бърза, най-често се спира на нисък кок с няколко небрежно пуснати кичура.