Тайра Банкс с нова линия гримове и бизнес предложение

Безспорно Тайра Банкс е жена с много таланти и изключителна красота. От години тя е един от най-влиятелните топ модели, управлява телевизионна империя, усилено се занимава с благотворителност, снима безбройни фотосесии, а измежду всичко това, преди две години, тя успя успешно да завърши едно от най-елитните висши училища – Харвард.

Днес прочутата водеща на едно от най-гледаните предавания в Щатите – „Следващият топ модел на Америка”, разкрива каква е причината да се завърне в училище след толкова много години успешна кариера. Тайра разкрива, че е изучавала тънкостите на бизнес икономиката с една много важна задача – да създаде и успешно да менажира собствена линия разкрасяващи продукти.

Съвсем на скоро гримовете Tyra Beauty бяха официално пуснати за продажба, а ние можем да кажем, че те са всичко онова, което можеше и да се очаква от невероятно успешния супер модел – цветни, весели, забавни и стилни. Различните серии продукти от Tyra Beauty носят нестандартните имена “Tyover”, “Smize” и “It Factory”.Изненадите на интересната Тайра обаче не свършват до тук! Тя предлага на своите фенове и любители на разкрасителната козметика да се присъединят към нея и да бъдат „свои собствени шефове”. Банкс дава възможност на почитателите си да продават гримовете от колекцията Tyra Beauty вкъщи или онлайн с определен процент печалба от луксозните продукти. В щурото промо видео на разкрасителната козметика, моделът без притеснения разказва историята си и признава, че до голяма степен дължи кариерата си именно на грима, който нарича „изравнител на естествената красота”. Няма как човек да не се вдъхнови от подобна честност и откритост. Стискаме палци на сладката Тайра!

Автор: Преслава Цачева