Новият тренд за носене на талисмани Pandora

Отворете съзнанието си за нови възможности и забравете за правилата с новата  есенна колекция на PANDORA. Тази есен си направете колекция от новите им бижута и открийте неочаквани начини да покажете истинската си същност.
Покажете нещата, които обичате
За да може наистина да изразите себе си, трябва да отхвърлите нормите и да заложите на лични елементи, които означават нещо за Вас, без да се интересувате, че останалите няма да Ви разберат. Важното е, че Вие знаете какво означават. За да покажете историите си, изберете любимите си бижута, поставете ги върху своята гривна Pandora и ги носете навсякъде със себе си.
Изберете талисмани, които ще пазят спомените Ви
Ако обичате да слагате талисмани върху гривната си, със сигурност ще харесате новата висулка Pandora O. Създадена, за да носите талисманите си по съвършено различен начин, тази висулка се предлага в три различни цвята и размера.
Цветна палитра за сезона: Топли и земни тонове
Този сезон заложете на талисмани в топли есенни нюанси и на символи, които Ви провокират да мечтаете. Направете ги част от визията си, като комбинирате различни талисмани с деликатни листенца със златни нюанси и розови акценти.
От розова визия до пънкарски шик
Разкажете своите истории с висулката Pandora O, създавайки приковаващо погледите бижу. Без значение дали ще добавите красиви бижута, вдъхновени от природата, или пънк елементи, почерпете вдъхновение от собствения си път към себепознанието.