Татуировка в знак на почит към любовта

Пресли Гербер сътвори най-милия жест в знак на почит към вечната си любов към Кая Гербер. Моделът си направи татуировка, която е в чест на по-малката му сестра. Русокосият красавец омастили завинаги кожата си с името на прекрасната Кая.

1 (2)
Той показа за първи път рисунката в социалната мрежа Instagarm. Тя се състои от нежен надпис с името на сестра му, а отдолу, с римски числа е изпизана цифрата 23. Манекенът не обяснява какво символизират числата две и три, но в пространството се вихрят предположения, че това са датите на раждане на двамата – Пресли – на 2 юли и Кая – на 3 септември.

Screenshot_2018-02-18-02-42-36-696
Приятелката на Кая и Пресли Шарлот Д’Алесио ги придружи до тату студиото Bang Bang Tattoos в Ню Йорк, откъдето снимка на тримата беше публикувана в профила на татуиста Джонатан Валена в Instagram.

Screenshot_2018-02-18-02-43-22-815
Сякаш имаше нужда от допълнителни доказателства за близостта на това сплотено семейтво. Всички написаха страхотни коментари на поста на Пресли, а самата Кая написа: „Най-добрият брат в света!“.

1 (4) 1

Друг такъв жест на почит в името на любовта към скъп човек направи и най-големият син на семейство Бекъм – Бруклин. Той запечата върху тялото си любовта към майка си с тауровка сърце с рози и мил надпис – „мама“, по средата.

Това не е първият изблик и проява на силна емоция към семейството си. Бруклин може да покаже богата колекция от татуси, повечето, от които, са посветени на най-скъпите му хора. На ръката си има „извезана“ годината на раждане на баща му – 1975, числото 7, с което играеше футболистът, както и рождените дати на по-малките му братя и сестра. Очакваме съвсем скоро по кожата му да се появи още една рисунка, израз на бурната и чиста любов между него и харизматичната му половнка – актрисата Chloë Moretz.

brooklin_beckham1975
Още едно семейство, чиято близост и признателност са достойни за пример и уважение.

Screenshot_2018-02-18-12-19-16-507

Автор: Марина Делева