Телесно червило: 4 нюанса за това лято

Сред тенденциите в грима, телесното червило е една от тези, които присъстват вечно и никога не излиза от мода. Вдъхновението този сезон идва от  женствената и романтична природа: цветовете варират от най -меките и деликатни нюанси, като розово и бежово, до нюанси на наситено розово, за тези, които обичат по -ярките нюанси.

Подсилете естествената си красота и вижте кои нюанси на телесните червила са актуални това лято.

Love me от MAC Cosmetics

Много изтънчено, това червило е едно най -шикозното от всички и може да се счита за продукт, подходящ за всякакъв тен и поводи.

Купи червило MAC

Peach Buff от Maybelline

Препоръчва се за тези с топъл, средиземноморски или тъмен тен, но има две правила как да го носите: първото е винаги да го избирате в по -тъмен тон от устните си; второ, очертавайте първо контура с малко по -тъмен молив за устни.

Купи червило Maybelline

No Cliché от Loreal

Много специфичен и елегантен цвят, това е нюанс, който прави характеристиките хармонични и подчертава яркостта на кожата. Подходящ е за тези, които имат топъл подтон с леко кехлибарен тен.

Купи червило Loreal 

Faux от MAC Cosmetics

Много нежнен цвят, който изглежда добре на всеки и е решение в много ситуации, защото е елегантно и подходящо както за ден, така и за вечер червило.

 

Купи червило