Тенденциите в интериора през 2021-ва

Нека кажем сбогом на минимализма и да приветстваме екстравагантността в домовете си!  След години на изчистени линии и минималистичен дизайн, домовете ни са обогатени с нови форми, цветове и предмети, които разширяват пространствата като големи огледала огледала, тапети, екстравагантни мебели и дизайнерски декорации. Кой би повярвал?

Подобно на модата, домашният декор е огледало на съвременносттаи се превръща в начин за изграждане на бягство от реалността, където домът се възприема като единственото безопасно място.

Вижте кои 3 тенденции за декорация на дома ще видите през 2021 година.

“Домът на една модерна баба”

Носталгичните елементи, припомнящи елегантността на къщите в колониален стил, повтарят миналото и се завръщат днес, за да ви развеселят в тези трудни времена.Известен още като като бабешки шик, това е стил продължаващ винтидж тенденцията. Това лято ще са актуални дървото, месинга и кремави стени или флорални тапети. Вазите, огледалата, керамичните комплекти са перфектните елементи, за да донесат щипка романтична винтидж носталгия във всяка среда.

Купи декоративна възглавница

Натурални елементи

Хората търсят природата и искат да се почувстват част от нея и през 2021 г. тази комбинация се превръща в задължителна за всеки дом. Светлите пространства, пълни с елементи като дърво, рафия, цветя и стайни растения, гарантират повече спокойствие в ежедневиет. Смесица от скандинавски минимализъм и японска култура, която се слива в естествен Хюгге без излишъци и  несъвършена. Красота, която благоприятства простотата, устойчивостта и природата.

Купи плетен кош

Тапети

Изкрящи цветове и шарки обхващат вътрешните стени, за да ги украсят и съживят. Флорални, геометрични и футуристични принтове създават елегантен и динамичен ефект, за бягство от реалността. Черно-белите тапети дават оптичен ефект, докато по-луксозните мотиви със светли и тъмни ефекти правят средата по-изискана, например тапетите на Gucci Decór или Missoni.

 

Купи декоративен тапет