Какви са тенденциите в интериора тази есен

През тази есен тенденциите са точно в съответствие с това, което ни донесоха изминалите сезони: желанието за комфорт, естествени елементи, релакс и специално внимание за средата, в която прекарваме по -голямата част от свободното си време. Не липсват красиви свещи и дизайнерски предмети в тенденциите за декор за тази есен на 2021 година. Продължете да четете, за да разберете какво още ще бъде актуално.

Дървени елементи

Дървената масичка за кафе е декоративен аксесоар със силно визуално въздействие, който изпълва пространството, но има и функция. Дали ще поставите върху нея  книги, декоративни елементи, свещи или купчини дрехи, няма значение. Тази есен тенденцията е масичка за кафе от тъмен дървесен цвят, която припомня цвета на майката природа, за да повиши концентрацията и релаксацията.

Купи дървена масичка

Щипка розово

Лампи, комплекти чаши и чинии, килими, скринове, кошници, са само част от многото неща, които могат да разчупят стила на интериора, като добавят уникален щрих към пространството, което ще го направи неповторим. Още по -добре, ако те са  в пастелно розово, идеалният цвят за борба със сивотата на есенните дни.

Купи розово нощно шкафче

Купи одеало 

Пухкави и меки материи

Най -приятното нещо есента вероятно е времето в края на деня, когато тялото ви трябва да си почива под топлината на одеяло. Именно в този точен момент се отразява тенденцията през 2021 г. на уютни материи като шерпа, букле и овча кожа. Независимо дали става въпрос за одеяло, възглавница или мебел. 

Купи одеало