3 тенденции в мъжкото облекло, които ще доминират през 2022

Да се прогнозира тенденция в облеклото не е чак толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед, но едно е сигурно- с развитието на обществото модата се преориентира. От овърсайз ризи и туники до шантави панталони, ние от eModno.com събрахме 3 тенденции в мъжкото облекло, които ще присъстват през 2022-ра година.

Впечатляващи панталони

Твърде много години мъжкото облекло винаги се фокусира само върху горната част на тялото. Пренебрежение, което през 2022 г. няма да се повтори: превъртайки галериите на #GrailFits и визиите на общността на @hftgroup  можете да забележите, че панталоните спират да са анонимни  и скучни  и започват да се обогатяват с декорации, кръпки и структури. От  работните панталони на Carhartt, които дори Louis Vuitton е преработил чрез реинтерпретациите на дънките JACNO, видяни от Celine и Balenciaga, през 2022 г. панталоните ще бъдат истинският свидетел на вдъхновението на потребителя.

Туники

Наблюденията през последните две години, ни накараха да разберем , че правенето на дрехи без пол е наистина трудно. Отвъд основите без пол, като блейзъри и суичъри, които са технически подходящи за всички, но на които определено липсва тръпката от иновациите, е сложно да се създаде мода без пол, която наистина може да говори на цялата публика. Но решението съществува: туниката. От големи ризи, които достигат до коленете до пуловери на Raf Simons, които приличат повече на пелерини,оверсайз костюми, които се появяват почти навсякъде, до силуетите камбанка на Balenciaga и Rick Owens.

Preppy

Със сливането на носталгията с практическите нужди, страстта към винтидж дрехите и търсенето на нова и свежа енергия, Preppy се превръща в отделна категория на модната сцена тази година и през 2022 г. Кралят на новата тенденция очевидно е Теди Сантис, който с Aimè Leon Dore създаде разпознаваем, но почти неопределим език, който е едновременно безполов и винаги елегантен.  

Купи бомбър New Era

Купи жилетка RVCA

Купи жилетка Mango Man