Термалните води, които ще освежат и обновят кожата ви през горещините

Пиенето на поне два литра вода на ден със сигурност помага да се избегне дехидратацията, причинена от високите температури, но за да освежим кожата си незабавно у дома или навън, термалните води са глезотия, която е задължителна за лятото. 

Коя е най-добрата? Ако топлината ви дехидратира повече от нормалното, най-сухите кожи задължително имат нужда от термална вода, богата на успокояващи и ревитализиращи минерални соли; тези с чувствителна и реактивна кожа, която се дразни от слънцето и топлината, от друга страна, могат да изберат успокояващи води с омекотяващи и успокояващи активни съставки като алое, алантоин, хамамелис, метличина, лавандула и витамини А и Е, които защитават хидролипидната бариера. Комбинираните и мазни кожи могат вместо това да изберат тези, богати на ценни растителни екстракти, които стесняват порите. 

Накратко, има по нещо за всеки! Като цяло обаче, благодарение на комбинацията от минерали и микроелементи, термалните води имат естествено успокояващо и противовъзпалително действие, способно незабавно да възстанови рН на кожата и да окисли и хидратира тъканите. Вижте кои са най-добрите термални води, които ще ви спасят от горещините. 

Купи термална вода Avene

Купи термална вода La Roche-Posay

Купи термална вода Vichy

Купи освежаваща вода Revolution