Тоалети вдъхновени от лято на Френската Ривиера

Френската Ривиера, каквато я познаваме, се ражда през 1882 г., когато кралица Виктория избра Ментон, красиво малко крайморско градче, за отдих, отваряйки вратата към кралските особи и английското висше общество. След това Коко Шанел и нейните плажни пижами идва, за да превърне тенът в мода.

Оттогава, поне в колективното въображение Френската Ривиера остава кристализирана във времето, като вечно и носталгично място, в което лятото никога не свършва, морето е синьо, слънцето грее всеки ден, палмите се люлеят бавно, жените и мъжете винаги са красиви и шикозни, на ексклузивните партита текат реки от шампанско, а на пристанището има множество яхти, готови за отплаване.

В днешно време всичко, което е останало от ослепителния, декадентски спектакъл на Лазурния бряг посещаван от кралици, ексцентрични артисти, филмови звезди, плейбои и отегчени милиардери е избледняла пощенска картичка. За щастие Instagram и ефектът на носталгията запазват това прекрасно място във вечено вдъхновение за тоалетите ни.

Разгледайте нашите модни находки, вдъхновени от Френската Ривиера и се потопете в енергията, която тя носи.

Купи рокля 

Купи мини рокля 

Купи ленена риза 

Купи ленен панталон

Купи гащеризон