Това Да!!,Това Не!!

Пролетно- летните тенденции така са нахлули в звездното общество, че едни и същи тоалети биват видяни по безброй пъти на различни персони. За да знаете как да избегнете грешките на някои от известните или как да постигнете успешна визия, погледнете как една и съща дреха може да получи положителна или отрицателна оценка.

Певицата Бийонсе и танцьорката Джулиан Хоу си харесаха една и съща бляскава рокля на ‘Roberto Cavalli’, само че Бийонсе реши да я прекрои, правейки я значително по-къса. Колкото и да я харесваме, ще трябва да дадем одобрението си на Джулиан, която е стилна и семпла.

Една и съща рокля, само че в две различни разцветки. Салма Хайек се е спряла на бял вариант, към който е добавила червен колан и червени обувки, докато Кайли Миноуг е заложила на черно, също прибавяйки червени обувки. Не можем да отречем, че и двете са се справили отлично!

Още една двойка, която се е справила безупречно, въпреки модния дублаж. Танди Нютън и Робин Райт се появиха с един и същ сив екстравагантен костюм на ‘Vivienne Westwood’ и въпреки че едната беше с червени, а другата с черни обувки, и двете бяха страхотни.

Мария Менунос и Лиан Раймс добавиха към ежедневния си аутфит интересни скини джинси в цвят на морска пяна. Мария имаше страхотна идея и го комбинира със свежи жълти пантофки, но пък ‘съгреши’ с горната част на тоалета си. Лиан рискува и експериментира с интересен шал в цвят бордо, тъмнокафяви сандали, чанта със смийски мотив и ефирна бледа блуза. Поздравления за смелостта, защото резултатът е успешен!

Кобалтовата рокля на ‘Marchesa’, която Мишел Трахтенбер и Ашанти решиха да облекат, изисква минимално и добре подбрани аксесоари. За съжаление, R&B звездата не покри този критерий и опропасти прекрасния тоалет.

Автор: Камелия Маринова