Това Да!!, Това Не!!

Модните прегрешения и модните попадения могат да бъдат обeдинени от един и същ тоалет. Всичко зависи от уменията да се комбинира и да се създава успешна визия! Нека видим звездните успехи и неуспехи в тази насока.

Джесика Симпсън никога не е била еталон за стил и многократно е попадала в неМОДНИ класации. За съжаление, това не я спира и тя упорита поддържа кичозния си стил. За пореден път го доказа, обличайки екстравагантно сако на ‘Isabel Marant’, което е красиво, но съчетано с къси дънкови панталонки и плажна чанта, губи всичките си предимства. Радваме се, че друга звезда е успяла да го ‘използва’ по предназначение. Кейти Холмс облече своето сако с тъмни дънки и елегантни обувки и чанта.

Една страхотна рокля изисква само чифт страхотни обувки! Черна ретро рокля с бели точки на ‘Dolce&Gabbana’ бе облечена както от Али Лартър, така и от Кристина Агилера. За щастие, и двете звезди не са опропастили роклята, а само са я направили по-впечатляваща, лишавайки визията от излишни аксесоари. Дали черни, или червени ще са обувките няма значение в случая! Да – за Али и Да –  за Кристина!

Чифт секси скини джинси може да направи ежедневната Ви визия повече от успешна. Доказателство за това са Минка Кели и Ашли Симпсън. И двете ‘споделят’ едни и същи дънки, въпреки че визиите им са крайно различни. Минка е постигнала небрежен шик, а Ашли изглежда 60-тарски. Браво и на двете!

Одрина Патридж облече нейния шоколадов ‘Jay Godfrey’ гащеризон още през 2009, а Къртни Кардашиян чак тази година облече същия, но в яркочервено. Визията на Къртни е сякаш усъвършенстван вариант на тази на Одрина- може би заради цвета, може би заради липсата на чантичка през рамо, но Къртни печели тази eMODNA битка.

Кожено кафяво мини от ‘H&M’ бе носено както от Джесика Лаундес, която малко го поопъваше, така и от Джулиан Хю, на която стоеше перфектно. Победителят тук е ясен!

Автор: Камелия Маринова