Това Да!!, Това Не!!

Тази седмица отново селектирахме поредица от дами, които се появиха с еднакви облекла, съчетани по различен начин. Вижте кои от тях печелят съревнованието за по-добре подбран моден ансамбъл!

Роузи Хънтингтън – Уайтли и Манди Мур бяха забелязани с един и същ атрактивен панталон с шарен принт. Модната битка печели топмоделът, защото е успяла да придаде изключително шикозен облик на ежедневната си визия, с помощта на интересни аксесоари.

За своя стрийт стайлинг Зои Салдана и Оливия Палермо избраха страхотно манто в жълт цвят. Връхната дреха със свежо звучене те комбинираха по различен начин, но и двата модни сета изглеждат интересно. При Зои ансамбълът е в по-светла тоналност, докато Оливия е решила визията си в черно – с дързък кожен клин, лачена чанта и мокасини.

Ванеса Хъджънс и Алесандра Амбозио се изправят една срещу друга в моден дуел, заради избора на предизвикателна коктейла рокля с изрязан елемент. Определено стилните аксесоари на бразилската красавица придават много по-шикозна осанка на излъчването, отколкото грубите боти, които е подбрала Ванеса.

Ан Хатауей и Салма Хайек блеснаха с красива визия за различни събития. Двете актриси заложиха на изискана черна рокля с дълги ресни от британската дизайнерка Stella McCartney, която са съчетали с елегантни черни обувки и семпли бижута.

Риана и Стела Маккартни се появиха с ефектен тоалет, дело на британската дизайнерка. Топът и панталонът с флорална щампа са в актуалната тенденция, напомняща за пижама. Повече ни допада съчетанието на Стела, която е избрала стилни аксесоари, придавайки по-елегантно звучене на аутфита.

Автор: Делица Цонева