Това Да!!, Това Не!!

Модните битки между звездите винаги са много забавни, но и поучителни за това, как правилно да подбираме дрехите си и да ги съчетаваме с различни подходящи аксесоари. Вижте няколко интересни съревнования на популярни дами, появили се с идентични аутфити.

Крис Дженър и Ким Кардашиян са заложили на един и същ моден ансамбъл от марката Givenchy, като всяка е предпочела различен вариант на деколтето, което може да се трансформира, заради набора на топа. Ние сме на мнение, че това не е най-подходящата визия за фигурата и на двете дами.

Малката черна рокля предполага безброй възможности за съчетание. Двете ексцентрични дами на шоубизнеса – Рита Ора и Риана бяха забелязани с един и същ модел. Премереното излъчване на шик и сексапил при Рита е много по успешно от кичозния аутфит на барбадоската дива.

Рейчъл Зои и Камила Бел демонстрират стил и класа с прекрасна рокля с графични зеброви шарки на италианската марка Gucci. Харесваме как този тоалет стои и на двете, както и съчетанието с аксесоари.

Режисьорката София Копола и Нина Добрев също попаднаха в модно съревнование, заради идентичен избор на рокля. Не че е наше момиче, но определено актрисата с български корени е миксирала роклята си много по-успешно с аксесоари, чийто блясък кореспондира със сребристите акценти на тоалета.

Две дами с гореща кръв и една секси рокля с прозрачни елементи на Roberto Cavalli превръщат този моден дуел в интригуващ. Марая Кери и Бионсе избраха еднакъв тоалет за сценична визия, но определено това творение на италианския дизайнер стои много по-добре на формите на Бионсе.