Топ тенденции в маникюра

Този сезон излизаме от зоната на комфорт, в която сме били затворени през цялото време на пандемията и искаме да експериментираме с дръзки  маникюри. От зеленикави нокти до текстури със скъпоценни камъни, през сребристо, френски маникюр и геометрични дизайни и дори намек за минималистична Коледа, всичко това присъства в тенденциите. Намерете своето вдъхновение за следващият си маникюр тук.

Сребро

Среброто се разлива върху ноктите също в металически  нюанси. Изпробвайте хипнотизиращ маникюр, за да допълните визията си за следващото парти.

Коледен минимализъм

Кой каза, че все още е рано за коледен  маникюр? Направете го сега, но дискретно, а после ще имате време за рисунки, които припомнят снежни човеци и Дядо Коледа. Комбинацията от червено и бяло винаги предизвиква коледна атмосфера.

Черупка на костенурка

Идеални за началото на тостове на партита, този маникюр е много изискан. За тези, които обичат нещо по-съвременните стилове, това е перфектният празничен маникюр.

Скъпоценни камъни

Скъпоценните камъни са в изобилие, дори и за тези, които обичат деликатен маникюр без лак. Много маникюристи  прилагат кристали с различни форми и размери върху ноктите този сезон.