Трансформирай балкона си в райско кътче

В прекрасните слънчеви дни и релаксиращи летни вечери, занемареният балкон е трагична гледка. Така че, ако в момента използвате вашият балкон като място за складиране на всичко ненужно, може би е време да запретнете ръкави и да поразчистите. Има десетки страхотни идеи за превръщане на занемарено открито пространство в неустоимо място за отдих и забавление. Продължавайте да четете, за да разберете как да трансформирате балкона си в райско кътче.

Добавете рафт с растения

Въпреки, че ви се иска да добавите колкото се може повече растения към вашето пространство, остава неизбежният въпрос: къде да ги поставите всички? Монтирайте специален рафт, на който да поставите няколко по-малки растения. Това е чудесно решение за растения, които обичат да растат надолу по стените, така че да могат да бъдат напълно показани, без да бъдат притискани в ъгъла.

Купи кашпа

Нека бъде светлина! 

Ако се надявате да се насладите на балкона си в късните вечери, тогава определено трябва да изберете да включите някакво допълнително осветление. Ние сме пристрастни към малките сладурски крушки, които създават луминесцентна атмосфера — те са естетически красиви и хвърлят мек блясък. Можете също да изберете добре разположени свещи и фенери в класически стил, ако предпочитате различен подход.

Купи лампички

Купи висяща лампа

Добавете щипка цвят

Няма нужда да се придържате към неутрални цветове, за да създадете привлекателна атмосфера. Добавянето на ярки цветове може да превърне мрачния балкон в нещо жизнено и привлекателно. За целта може да използвате пъстри възглавнички , аксесоари и дори мебели.

Купи възглавничка 

Купи топка за сядане