Тренировките на Джесика Бийл за перфектна фигура

Джесика Бийл, която вече е съпруга на Джъстин Тимбърлейк, е една от холивудските актриси, която може да се похвали с красота и стройна фигура, за която отделя специално внимание. Звездата поддържа перфектно тегло с много спорт и здравословен режим на хранене.

Джесика тренира по 6 пъти в седмицата, като разпределя по равно кардио упражнения и силови тренировки. Кардио тренировките се състоят от 1 километър бягане за загряване, а след това прави спринтове на интервали от време, което позволява на тялото да гори повече мазнини. Започва с 2 серии по 200 метра спринт, продължава с 2 серии от 150 метра и завършва с 2 серии от 100 метра бързо бягане.

Също така актрисата набляга силно на коремните мускули – прави много усуквания и коремни преси. Освен това чаровницата практикува йога, бойни изкуства и кикбокс. Допълва силовите тренировки с плиометрични занимания, които позволяват на мускула да достигне максимална сила за кратко време. Използва специална стълба, като прави скокове през 1-2 стъпала.

По отношение на храненето Джесика не гладува, а се стреми да консумира здравословни продукти. Не изключва напълно въглехидратите от менюто си. Актрисата предпочита сурови храни или такива, които са минимално подложени на кулинарна обработка. Тя е абсолютно против използването на таблетки или напитки за отслабване, заради негативния ефект след това.

Вижте още:

Тайната на Чарлийз Терон за красиво тяло

Катрин Зита-Джоунс: Спортувам седем дни в седмицата

Гуинет Полтроу вае перфектни форми с денс аеробика

Тайната за красиво тяло на Блейк Лайвли